El nostre company Jordi Arques, el pròxim 28 de maig inaugura una exposició fotogràfica al Club d’Amigues i Amics de la Unesco de la mà de la plataforma Salvem el Tren i ens conviden a l’inauguració:

«Des de la Plataforma Salvem el tren ens complau convidar-vos a la inauguració «No retorn«. Una exposició fotogràfica de l’alcoià Jordi Arques que s’inaugurarà el pròxim dissabte 28 de maig a les 12.00 al Club Amics de la UNESCO d’Alcoi i comptarà amb l’actuació del grup de folk Pelandruska.

No Retorn” és un treball artístic de Jordi Arques comissariat per Edurne Vaello que parteix de la històrica denúncia de la mala situació i abandonament que sofreix la línia ferroviària que uneix poblacions de l’Alcoià, El Comtat, la Vall d’Albaida i la Costera. Des d’esta premissa, el fotògraf fa una relectura del recorregut diari per a traure a la llum el fracturat estat d’aquesta línia ferroviària a la vegada que revela un viatge en el temps i endinsa l’espectador cap a un món entre allò real i oníric, entre un present decadent i un futur incert.

Salvem el tren sabem que el ferrocarril pot ser també font d’inspiració per als artistes de les nostres comarques i volem potenciar-ho amb esta exposició però volem també reivindicar una vegada més la urgència de comptar amb un mitjà de transport digne i funcional que aprofite per a desplaçar-se de manera quotidiana al treball, a la universitat, a les cites mèdiques…

L’exposició romandrà visitable fins al 30 de setembre de dilluns a divendres de 19:00 a 21:00h.»